Om oss

EkoMiljö & Mark i Stockholm AB startades i augusti 2007 under Lars Gunnarson - välkänd för många kunder i Täby och övriga norrortskommuner.

Inriktningen på ekologisk skötsel och anläggning av yttre miljöer växte snabbt. Omsättningen har ökat från 3,5 Mkr år 2007-2008 till 71 Mkr år 2015-2016.

I styrelsen sitter också Kjell Gunnarson med mer än 30-årig erfarenhet som styrelseordförande i trädgårdsanläggningsföretag.

Till företaget har knutits personal med mycket lång erfarenhet av anläggningsarbete och sommar- och vinterunderhåll av offentliga anläggningar och större fastigheter och bostadsrättsföreningar.

EkoMiljö & Mark har flerårigt kontrakt på sommar- vinterunderhåll av Täby kommuns samt Danderyds kommuns skolor och andra fastigheter liksom av ett antal andra större fastighetsförvaltningar över hela Storstockholm.

EkoMiljö & Marks affärsidé är att vi ska kännetecknas av hög kompetens inom vårt marknadsområde och vår förmåga att alltid kunna erbjuda våra kunder efterfrågade tjänster.

 

 

 

Det ställer krav på motiverad personal med aktuell utbildning för sina arbetsuppgifter samt en stabil ekonomi i företaget.

På så sätt ska vi alltid kunna hålla utlovad kvalité och kunna lämna konkurrenskraftiga priser. Resultatet av vårt arbete ska leda till långsiktiga nöjda relationer med våra kunder. 

 

Vill du ha hjälp? Kontakta oss!

Namn:
E-post:

Företag:
Telefon:
Lars Gunnarson
EkoMiljö & Mark har flerårigt kontrakt på sommar- vinterunderhåll av Täby- och Danderyd kommuns skolor och andra fastigheter liksom av ett antal andra större fastighetsförvaltningar över hela Storstockholm.  
EkoMiljö & Mark i Stockholm AB
Löttingevägen 26
187 69 Täby
Tel/fax 08-622 66 75
  Lars Gunnarson
Tel: 070 752 57 21
E-post: lars.gunnarson@ekomiljo.se

Ann Gunnarson
Tel: 070 407 46 30
E-post: ann.gunnarson@ekomiljo.se